Lang tid siden sist - Et nostalgisk tilbakeblikk

"Du vil vel ikke skyte meg..?"
"Unskyldninger":
Det har gått veldig lang tid siden jeg har postet noe i bloggen. Familie, husrenovering, jobb og så videre har alle bidratt til det. Jeg har også blitt anmelder hos brettspillguiden.no, noe som tok enda mer tid fra bloggen. Det største er allikevel å ha blitt pappa for tredje gang! De er fantastiske alle tre, men krever at jeg legger mye av min ledige tid til dem, noe jeg gledelig gjør. Brettspillinteressen er allerede tilstede hos de to eldste, og ser tydelige tegn på at fremtiden ser lys ut for at de blir ivrige spillere!

Spilling hjemme:
Nevøen i dyp konsentrasjon
Det har skjedd mye på spillfronten! Jeg har oftere spillkvelder hjemme, spesielt med min vakre hustru på andre siden av bordet. Hvorfor se på TV når det finnes utallige spill for to spillere som setter hjerneceller, følelser og til tider forhold (neida, bare tulla!) på prøve. Selv om fruen ikke er videre geek som meg, er hun gladelig med å spiller. Le Havre er det tyngste spillet hun har spilt, og det taklet hun fint. Tror Ankh Morpork er favoritten i det siste.

Memoir '44 - Overlord
Eldste nevø på konas side er også blitt spillinteressert, så han er innom og spiller til langt på natt av og til. Blir stadig overrasket over hvor raskt han lærer spill som Agricola og Castles of Burgundy. Våre nærmeste naboer (omtrent) og gode venner er ofte med oss, og da blir det gjerne litt spilling. Det sosiale aspektet trekker mange, og skaper morsomme situasjoner og minner som gleder en i lang tid.

Klubben:
Haugaland Brettspillklubb er aktiv som bare det, men min deltakelse har skrumpet inn til det bare minimum dessverre. Jeg ser for meg at min deltakelse kan øke etterhvert, men familie og andre forpliktelser gjør ikke slike midtuke-ettermiddager lette å presse inn i skjemaet foreløpig. Klubben er uansett veldig aktiv og får stadig nye medlemmer. Det er flott å se at de frøene jeg var med å så en gang i tiden har fått spire seg frem til en flott blomst som samler og informerer folk om denne flotte hobbyen!

Hææ? Boner ikke du crokinole-bordet ditt?
Le Havre
Topp tre spill:
Spesielle titler jeg vil fremheve som usedvanlig fengende, gode og utfordrende er: Maria, Memoir '44 og 18AL. Jeg vil aldri bli lei disse spille (tror jeg), da de fortsetter å glede, utfordre og belønne meg som spiller.

Veien videre:
Fremover har jeg mye å glede meg til:
Fjerne venner (som er brettspillere) har flyttet nærmere, jeg får mer tid til å spille spill og de aller fleste som jeg får med på spillkveld kommer igjen.

Jeg vil til slutt love å komme tilbake med en ny post før året er omme ;)